Andelsboligforeningen Nørre Torp

Alleryderst i den østlige ende af Gjelleup på en attraktiv udstykning fra Lindbjerggård ligger de 9 kønne dobbelthuse, der udgør andelsboligforeningen Nørre Torp.

Alle boligerne er opført i et plan og i en spændende byggestil og i gedigne materialer med sorte teglsten, gule blødstrøgne mursten og sprodsede vinduer. Boligerne er placeret i en halvcirkel omrkring et stort grønt fælles område. Placeringen minder om en gammeldags landsbyplan, og skaber et indtryk af fællesskab.

Beliggenhenden er ideel med direkte udsigt til åbne marker. Både indkøb, skole, offentlig transport, legeplads og diverse fritidsaktiviter findes inden for kort afstand. Endvidere er beliggenheden fin i forhold til den nye skole, der er på tegnebrættet og som skal opføres tæt ved Hammerum Hallen. Et veludbygget stisystem sikrer børn en trafiksikker skolevej. 

Andelsboligforeningen blev stiftet kort før jul i 2005, og de første andelhavere flyttede ind allerede i februar 2006.

Andelsboligforeningen er baseret på en sund økonomi, hvor vi både afdrager på gælden og har en passende opsparing, så vi kan imødegå fremtidig vedligeholdelse og forbedring af boligerne. 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk